Del 3 - näsblod, myggbett, Apropiador, Hard Rock

Tisdagen och onsdagen gick mest i näsblödandets spår – på tisdagsmorgonen började Ella börja blöda näsblod och sen började det igen på stranden. Det var inte roligt alls, snarare läskigt. Har nog aldrig sett så mycket blod förr… Sammanlagt blev det fyra ggr på tre dagar. Efter dessa tre dagar kom vi på en teori om att det kunde vara fläktarna som orsakade det, så vi sov utan fläktarna på de senaste nätterna och näsblodsincidenterna slutade! Det ledde istället till ungefär tusen myggbett och svettpölar på sängen istället haha ;)

Vi hann dock göra en del annat också, var till Apropiador, surfardelen av Ipanemas strand, köpte armband och havaianas, och testade diverse brasilianska specialiteter; açaí, guaraná, frozen yoghurt, mate, varav de tre förstnämnda är underbart goda och det tredje ungefär det äckligaste jag smakat!


Copacabana.

Ipanema sett från Apropiador, surfardelen av Ipanemas strand.

Apropiador.

Ett exempel på Rios många graffiti.

På onsdag kväll åkte vi tillsammans med Bella, Tanja och deras roomie Eveline till Hard Rock Café och åt riktigt goda burgare. Efter velande kom jag och Ella hem med varsin t-shirt. Detta ständiga velande som förföljer oss alltså ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0