Backa bussen

Igår var det grillkväll hos Jutterströms, det var familjen och mormor, och en familj till. Gott med grillat! Dryck och kubb blev det senare! Som alltid, som mammor gör, delar Monica med sig historier om sina barn när de var små. 

Min favorit är den följande. Monica, Jenny och Patrik är på en full buss en tidig morgon. De ska till dagis. Det var bestämt att barnen fick turas om att plinga, varannan morgon. Jenny hade plingat dagen innan. Men denna morgon  
plingade Jenny igen! Patrik börjar skrika för full hals. Busschaffören är en snäll kvinna, och hon stannar vid en busshållplats och stänger av "stannar"-signalen. 
"Så där, nu kan du få plinga" säger chaffören.
Patrik tystnar för en liten stund, men inser att detta inte är tillräckligt, Jenny har fått plinga två dagar i rad. 
"BACKA BUSSEN!!!" skriker han för full hals.

Det blev ingen bussbackning, men Patrik klängde sig kvar i en av stolparna på bussen för allt han hade. Till slut fick Monica loss honom och in med dagis med ungen. 

Är nu hemma hos Patrik men utan honom, han jobbar. Skickade dock sms till Rebecca och av en slump var hon här i stan också så vi ska ses på fika här om en stund, ska bli trevligt! 

Nu kom hon ner och berättade hur Mikael inte blev Mikael, utan en Patrik.  Nu är det visst middag, jag och svärföräldrarna. Haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0