Mot San Sebastian

Idag har det varit lite sämre väder, så vi tillbringade förmiddagen med att plugga matte. Gud så trist det är. Ikväll inleds los festivos, stadsfestivalen, med konsert och raketer och annat ståhej. Så vi ska kika på det och sen eventuellt gå ut med några av dem vi bor med! Dock är det väldigt blåsigt och det duggregnar, tråkigt eftersom festivalen börjar och allt... 

Igår bokade vi biljetter till San Sebastian, vi åker imorgon! Vi är båda väldigt excited eftersom vi hört så mycket gott om det, alla säger att det ska vara väldigt vackert! Hoppas på badväder för stranden ser ut att vara kanon! Jag ska ta fram mina gamla backpacking skills - vi ska bo på hostel, tjohoo... :) 6h tar det med tåget, men vad gör väl det när man har semester? :) Vi stannar där tills lördag kväll då vi tar nattåget hem. Så håll till godo, hörs på söndag!

Förresten har även Ella gått över till the dark side. Se för er själva här.

Kommentarer
Postat av: Vanne

Gud, ni verkar ha det så himla bra! Sol, värme, semester, maaaat. Matteplugget kanske inte känns så kul dock, men jag är sjukt impad över att ni ens hittar motivationen att ta er an den! Vad är det för matte ni pluggar då?

2010-09-09 @ 15:37:36
URL: http://blog.liu.se/vanessaliu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0