Ellas födelsedag

I två veckors tid har Ella tjatat om en speciell pyjamas. Varje gång vi passerat Women’s secret har hon spanat in den. Så jag hade länge tänkt att jag skulle köpa den till henne i födelsedagspresent. Inte det lättaste dock när vi hela tiden håller ihop, började fundera lögner för att komma ifrån haha. Till slut löste det sig och jag sprang och köpte den. Dock skulle hon envisas med att gå in på butiken för att testa den dagen före födelsedagen när jag redan köpt den. Lyckades dock lite fint att övertala henne att köpa den först på födelsedagen ;) Hon blev hursomhelst jätteglad och hon misstänkte inget! Igår förmiddag spenderade vi i diverse butiker och shoppade något!

På eftermiddagen hade vi planerat in en spa-dag. Dock gick detta mindre bra eftersom ångbastun och jacuzzin tog en evighet på sig att bli jummen. De blev aldrig varma. I oktober är det tydligen bättre, säger de.  Men vi bastade i vanliga bastun, testade ”cama caliente”, gjorde ansiktsmask och hårinpackning så det var mysigt ändå!



Senare på kvällen gick vi ut och åt tillsammans med Marlene som bor här med oss. Vi hade planerat att gå till en italiensk restaurang men när vi väl kommer dit har det också gått i konkurs, så det fick bli annat, men det var gott hursomhelst :)



Proppmätta går vi till bion. Valet blev mellan dubbat på spanska eller dubbat på spanska. Vi såg en komedi med Jennifer Aniston dubbat, men helt okej var det :) Vi var de enda på hela visningen, helt underbart haha! Filmkillen bara skrattade men jag berättade att det var Ellas födelsedag. Efter en stund kommer filmkillen tillbaka med den största popcornen de har och säger grattis, haha! Synd bara att vi var proppmätta och hade redan köpt popcorn. Så den fick följa med hem, och än står den i Ellas hylla.


Var sitta?

Efter bion hade vi tänkt att gå till Ellas favoritklubb från förr, men när bion väl var slut var vi också det. Plus att regnet började just ösa ner. Så vi gick hem. Det verkar som vi börjar bli gamla, för vid frukosten idag berättade Milou att hon hade varit ute till kl 06 och vi bara gäspade åt tanken. Det är tungt att vara 22.


Kommentarer
Postat av: Ellas mormor

Underbart höra att Ella har en sån kompis och vän. Skulle velat vara med och fira henne. Tack Petra och kram på Dig också :)

2010-09-20 @ 21:53:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0