En helg i sann MMS-anda

MMS som i Malin, Malin och Sandra.
I fredags kväll kom de tre fina flickorna hit! Det bjöds på kryddig kycklinggrätang och vin och till efterrätt Tanjas kickasskladdkaka (mkt uppskattad!) Sen efter lite tjat från mäählin äählins och svangrens sida såg vi Svenska Hollywoodfruar, något jag totaldissat förut. Men shit pommes, jag skrattade t o m. Hur kan man vara så... dum?

Vid lunch lördag åkte Sandra hem och vi andra tre raskade mot stan. Det blev en lyckad vända, trots att Linköpingsvädret verkligen inte visade upp sin finaste sida. Jag köpte en jacka och ett par skor till vintern/hösten! Underbart! Ahlin åkte vid 18 och då åkte vi tillbaka till Ryd för fläskkarré, potatisklyftor och bearnaisesås. Lite grekisk sallad och vin blev det såklart också! Sen blev det myskväll i soffan igen :) Johansson åkte imorse, nu känns lägenheten nästan tom. Haha! Värsta mysigt att träffa er samtidigt! KÄRLEK

Noterade ni godispåsen från Pressbyrån? Det köpte Malin och Sandra på stationen. "vi köpte lite godis för 106 kr" säger Svangren stolt. hahah.

Så för att bränna åtminstone en bråkdel av helgens kalorier ska jag ut och ta en promenad i Rydsskogen (idag minsann passar det att vara fint, när finsällskapen åkt hem) tillsammans med Bella. Hasta luego!

Kommentarer
Postat av: svanis.

tack för en jättemysig helg! det får vi göra om<3

2009-10-04 @ 11:27:49
URL: http://naveltuta.blogspot.com
Postat av: Vanne

Vilken myshelg! ^_^ Det bidde ingen utgång sen alltså?

2009-10-04 @ 15:53:51
URL: http://vanne.blogg.se/
Postat av: mallan

petra du är grym :) ! tack tjejer <3

2009-10-04 @ 18:20:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0