På äventyr i Göteborg

I fredags anlände alltså pEtra och mÄhlin äÄhlin i stora Göteborg. Det visade sig bli minsann en mysig helg! I fredags blev det tacos och massa godis. Det blev även många skratt när gamla bilder visades och minnen diskuterades.


Compact living, oh ja.
Igår tog vi en kort vända på stan, men insåg snabbt att vi ville spendera pengar på mat och dryck istället för kläder. Sagt och gjort. En promenad senare kom vi till Haga där det först blev lunch.




Och fika direkt därefter.
Jävligt nöjd Ählin, trots kanelbullstabben.

Efter en springtur (försök till att få bort en bråkdel av kalorierna) hann vi med spårvagnen till Liseberg, vars julmarknad hade öppnat denna helg! Underbart mysigt, med låtsatssnö och julbelysning, julmusik, dejter och stånd (av diverse slag tydligen), tomtar och glögg. Många tummar upp!


Den planerade kärlekstunnelåket i julbelysning på Liseberg blev igge av då vädergudarna bestämde sig för att radera julstämningen genom regn. Då åt vi en våffla till middag och gick direkt till en bar för att motverka regnets deppighet med vin! Efter det gick vi till ett annat ställe där det blev Baileys! 

Sen åkte vi dock hem relativt tidigt, vi kände att Göteborg inte behövde se mer av den ofräscha trion; jag osminkad med miffoöga, Johansson med mysig tröja och Ahlin med streetskor och ullstrumpor.

Nu sitter jag härhemma med nästan en tomhetskänsla (Patrik är inte heller hemma) och en bakiskänsla i magen, som denna gång beror nog av kraftigt sockerintag. Mycket trevlig helg med andra ord!

Sänder härmed en tanke till Åberg som nu befinner sig i Canada. Ta hand om dig! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0