Bella rockar loss.

Bella visar stolt upp sin dans till När vi gräver guld i USA.


MUHAHAHAHA.
Inga fler kommentarer behövs väl?

Grillkväll och Platå

I torsdags hade vi presentationerna. Som ni säkert vet, vann Barca - vi rockade!!

Igår jobbade jag på dagen, och sen direkt till Tanja för grillkväll och utgång! Första gången jag grillade i år, mums! Jättetrevlig förfest, men efter det var Platå sådär faktiskt. Har nog insett att jag inte tycker det är så bra där... Aja, idag har jag jobbat för sista gången innan sommaren på Max i Linköping, dock är det personalmöte/fest på onsdag!

Lite bilder från igår:


Den enda bilden som togs på Platå innan Bella blev utslängd :P


Fisken Petra

Idag var som sagt spanskapresentationerna. Tror att det gick bra, många grupper blev väldigt grillade med tusen frågor från läraren och vi hade tur som inte fick så många! Skönt att det är över, men hyfsat trött nu av att ha lyssnat hela dagen... Nu är det bara tentan kvar i princip, sköönt! Ikväll ska jag se de sista avsnitten av Grey's och njuta av Ben & Jerrys (ska dessutom tvinga P att mysa mig mig medans). Imorrn tar jag mig en välförtjänt sovmorgon!

Som vi diskuterade före presentationen, vill man ju gärna prata spontanspanska, men detta är inte lätt. Ofta säger man saker för snabbt, utan att tänka efter eller lindar in sig i komplicerade saker som man inte kan ta sig ur och oftast blir det bara blaj. Att göra bort sig är än självklarhet. Detta, mina vänner, är  ett av mina kännetecken. Här följer ett citat som beskriver mig väldigt väl:

Fish1: How did we end up in this pet store?
Fish2: Well, if we hadn't opened our mouths we wouldn't been caught.

Jag hoppas ni känner mig så väl att jag inte behöver säga att jag såklart är fisken som öppnade käften vid fel tidpunkt.

När karln pluggar

När Patrik pluggar ser det ut ungefär så här:Hur kan han ens ha så mkt papper?! Hur kan han se så glad ut när han tentapluggar?!
Oftast har han dessutom druckit mååånga koppar kaffe så att han är helt speedad. Då är det bäst att hålla sig undan helt enkelt.

Nu blir det Grey's/Champions League-final. Heja Barca! Sen när har jag börjat bry mig om fotboll? Sen vi valde att hålla spanskapresentationen om FC Barcelona som är imorgon. Vi ska försöka sälja det, så det är bäst för dem att vinna ikväll! Wish me luck mañana!

Hett tips!

Ni som känner mig väl vet att jag inte är särskilt praktisk av mig - matlagning, att sy, bakning, strykning - är inte min genre. Dock har jag varit tvungen att lära mig. I vår har jag bakat bröd ett par gånger och det blivit riktigt gott!

Häromveckan köpte jag dock detta, för ca 25 kr:Som resulterade i detta:


(visserligen inte lika fina som på den övre bilden, men ändå! Innehållet som räknas?)

Bara att ha i vatten, perfekt för oss som inte är så duktiga i köket. Dock lång jäsningstid...
Biten i hörnet - jag var tvungen att smaka, och slutsatsen blev tummen upp!

Kanske dags för lite Grey's med te och nybakt bröd? :)Just another Monday

Dock en solig sådan! Dagen har spenderats till största delen i skolan, finslipning av  presentation och en PowerPoint gjordes. iMás que un club! Kommer nog bli kanon! En timme fick vi vänta på PM-betyg - med bra resultat sen iaf, skönt :)

Denna måndag var det måndagsfika hos Becks. Mums! Nästa vecka är det min tur...
Tanken ikväll var att baka bröd som en riktig husmor ikväll men tydligen krävde jäsning på 1,5 h. Skjuter upp det till imorrn, likadant som jag gjorde med träningen idag. Oops. Istället blev det gräl med pappa - hur ska denna sommar gå?!

Bjuder på något roligt här iaf! Patrik försöker imponera på sin tjej, han visar sina otroliga dansmoves för att få upp henne till dans. Vet inte hur cool han var, men road var jag iaf, minen att döma!
Btw. Hoppas ni gjort er läxa och slagit upp La Parlanchina i en ordbok.

I might have a crush for GBG

Nu är jag hemkommen från Göteborg och Malin. Vilken mysig helg det varit! Efter 3h och en vitlök (?) senare, kom jag fram och det blev en fika först med Malin och lite senare på kvällen After Work med hennes polare! Därefter köptes en mängd godis som skulle förtäras resten av kvällen. Min första upplevelse av spårvagnar i Göteborg var något tragisk men komisk. Jag hade köpt ett 100-kronors buss/spårvagnskort. Man ska visa detta och trycka på en knapp beroende på längd av sträckan. Jag skulle trycka in 2an, för ca 16 krs resa. Men icke sa nicke, förrän en liten busunge på 3 år hann trycka på 10an, knappen längst ned. Mamman "åhh nej, så får du inte göra". Jag tryckte desperat på 2an igen, men utan resultat. Efter detta missöde hade jag endast 18 kr kvar - 82 kr fick ungen skratta för... Dock löste detta sig lite senare. Komiskt eftersom sånahär saker händer bara mig...

Lördagen tillbringades i shoppandets tecken! Blev en ny bikini och ett par nya sandaler för min del. Vi lunchade med Victoria (från vår gamla klass), det var trevligt att träffa henne då vi inte setts sen i somras! Lite senare åkte vi Paddan, en turistbåt som åker runt i Göteborgs centrum och hamn. Malins vän Johanna jobbade så hon fixade det gratis åt oss fattiga studenter. Det var trevligt, kände mig som värsta turisten! Kvällen blev ett par drinkar på ett trevligt ställe i stan (fråga mig inte var, t o m Malin verkade osäker)! 

Hemresan var dock mindre trevlig, 5 h pga bilköer och krångel med bussbyten. Men en väldigt mysig helg, härligt att ses vännen min! Första intrycket av Gbg är väldigt bra :) Här kommer lite bilder:


(Ni lär undra över vad jag gör på en av bilderna. Jag provar skor, var tvungen att smyga av mig strumpbyxorna på ena benet för att se hur sandalen såg ut på riktigt. Det är strumpbyxorna jag håller i - inget annat. FYI blev dessa skor senare inköpta.)

Göteborg nästa

Alla som varit mycket i Göteborg älskar det. Personligen har jag varit där ungefär en dag när jag var en så där 12 bast. Ska försöka bilda mig en egen uppfattning nu. Men först väntar drygt 4 h i buss.

Three years, baby!

Igår vankades det som sagt 3-årsdatum. Trots lite misslyckade presentförsök blev det en riktigt mysig kväll! Det blev middag på Sangria och därefter bio, Män som hatar kvinnor :) Nu kör vi tre år till gubben!


Haha, visst är vi små? Ganska exakt 3 år sedan detta kort togs...

Idag blev det en underbar sovmorgon, städning och långpromenad! Nu på kvällen stod valet mellan utekväll på Platå eller träffa Jonas och lugn kväll hemma. Det blev det sistnämnda. Vill ju vara pigg till imorrn - då blir det Göteborg! Ska få se hur underbara Mallan bor, ska bli jättemysigt!

En annan underbar sak är att Emma kommer hem på lördag morgon! Du är så välkommen hem! Nu blir det lite Lost och sen godnatt :)

I'm back!

Efter ett par förfrågningar bestämde jag mig. Okej, låt gå. Vi gör ett nytt försök. Ska försöka att inte "döda" denna blogg. Min gamla dog under Australientrippen, och har gjort ett par tappra försök att återuppliva den men utan framgångsrika resultat - lösenord och mejl är borta. 

Så håll utkik efter mig, tänkte bara säga det!

RSS 2.0