Back on track

Finland var bra. Hälsade på släkten - farmor, mormor, kusinerna och lite gamla vänner. Min kusin ska få ytterligare ett barn, hennes första är två år och så himla söt. Har mest åkt runt och fikat och chillat. Åbo arrangerade Tall Ships' Race i helgen - det kommer många gamla segelbåtar till stan, vi var och kikade på dem lite grann för pappas skull mest.

När pappa skulle ta ut pengar på söndagsmorgonen visar det sig att hans nya finska bankkort blivit spärrat pga de hade skickat kortet till en ickefullständig adress. Säkerhetsskäl. Kortet hade spärrats en månad tidigare, men ändå inte fått något nytt - fortfarande kvar på banken i Björneborg. Banken har inte öppet på söndagar, Björneborg 2,5 h bort - massa massa krångel, ingen tillmötesgående personal på banken heller direkt men imorrn ska de få hämta ut korten på banken i Åbo. Gaah. Hade lätt kunnat förstöra en hel semester. Typiskt.

En dag kom Niina till Åbo från Björneborg. Blev lunch, shopping och fika. Jätteroligt att ses :) Fan, t o m andra gången i år haha!

Kameran och jag glömde bort att uppmärksamma varandra, men några bilder blev det i alla fall.



Kom hem igår kväll (efter 2h i buss med massa 40-åriga fulla, pinsamma föräldrar), började med att betala hyran och Teliaräkningen och nu är det kl 8 som gäller tors, fre, lör, sön. Mumma, vad härligt det är att vara tillbaka. Var iaf ute på en promenad med Jonas på kvällen, alltid nåt!

Kommentarer
Postat av: Tanja

Du slipper i alla fall sommarhyra och elräkning! Jag har inte en krona kvar...

2009-07-31 @ 11:43:13
URL: http://tanjas.webblogg.se/
Postat av: vanne

haha uugh, fulla pinsamma föräldrar är inte helt ok! att stå utanför harrys som nykter och se berusade medelåldersmänniskor bete sig är både obehagligt och komiskt. men alla måste ju få ha kul antar jag :)

2009-08-06 @ 17:04:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0